بازار آریا

آخرين مطالب

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 | خودرو در سال جدید گران می‌شود یا ارزان؟ اقتصاد ایران

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 | خودرو در سال جدید گران می‌شود یا ارزان؟
  بزرگنمايي:

بازار آریا - به گزارش بازار، اسد کرمی، رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو تهران گفت: صنعت خودروسازی نیازمند اصلاحات اساسی در حوزه واردات، تولید و کیفیت محصولات داخلی است. یک بازار رقابتی سالم مستلزم ایجاد شرایطی است که در آن، هم واردات خودرو به‌صورت شفاف و بدون رانت انجام شود و هم تولیدکنندگان داخلی به ارتقای کیفیت محصولات خود متعهد باشند.
کرمی ادامه داد: متأسفانه، در حال حاضر، هیچ‌یک از این الزامات به‌طور کامل محقق نشده و تولیدکنندگان داخلی همچنان بدون بهبود کیفیت، محصولات خود را عرضه می‌کنند. از سوی دیگر، سیاست‌گذاری‌های ناکارآمد مانع از ایجاد زیرساخت‌های لازم برای واردات سالم و رقابت‌پذیری شده است.
این کارشناس صنعت خودرو افزود: در کنار این چالش‌ها، وضعیت نامناسب اقتصادی و کاهش قدرت خرید مردم نیز تأثیر مستقیمی بر بازار خودرو گذاشته است. نقدینگی در جامعه کاهش یافته و بسیاری از مردم توان خرید خودرو را ندارند.
کرمی در پایان احتمال افزایش تقاضا در بازار خودرو را اینطور تصریح کرد: بازارهای موازی همچون طلا، سکه و ارز نیز به سقف قیمتی خود نزدیک شده‌اند و دیگر ظرفیت افزایش چشمگیری ندارند. در چنین شرایطی، اگر بتوان پیش‌بینی درستی از روندهای اقتصادی داشت و ثبات نسبی در نرخ ارز و بازارهای مالی ایجاد کرد، ممکن است تقاضا در بخش‌ خودرو افزایش یابد و رکود بازار تا حدی کاهش پیدا کند.
با توجه به شرایط فعلی اقتصاد ایران، بازار خودرو همچنان در مسیر رکود تورمی حرکت می‌کند، مگر اینکه تغییرات سیاستی معناداری در حوزه واردات، تولید و قیمت‌گذاری خودرو اعمال شود. افزایش تعرفه‌های واردات، کاهش قدرت خرید مردم و سیاست‌های ناپایدار اقتصادی، همگی موجب کاهش تقاضا و تشدید رکود می‌شوند.
با این حال، اگر سیاست‌گذاران بتوانند ثبات نسبی در بازار ارز ایجاد و تعرفه‌های واردات را اصلاح کنند و رقابت را در بازار خودرو افزایش دهند، امکان خروج تدریجی از رکود وجود دارد. در غیر این صورت، پیش‌بینی می‌شود که در سال جدید همچنان افت معاملات و ادامه رکود سنگین در بازار خودرو مشاهده شود، مگر اینکه تغییری غیرمنتظره در شرایط کلان اقتصادی رخ دهد.

لینک کوتاه:
https://www.bazarearya.ir/Fa/News/1281887/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برنامه ویژه چین برای نجات اقتصاد

آغاز فروش بلیت هواپیما برای نیمه دوم تعطیلات+ جزئیات

پیش بینی گلدمن ساکس برای طلا تا پایان 2025

کامیون عراقی در کرز پرویزخان آتش گرفت+ جزئیات

پیک نوروزی ممنوع است

اهرم تازه چین برای نفوذ در خلیج فارس

جزئیات تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری

ژاپن نوروز را تبریک گفت

سال 1404 خانه بخریم یا نخریم؟

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تا پایان فروردین

تکرار ادعاهای ضد ایرانی از سوی ترامپ

جنگنده‌های آمریکایی به صعده و صنعا حمله کردند

گوترش خواستار آتش‌بس در غزه شد

توضیح مهم وزیر کشور درباره تأمین کالاهای ضروری در ایام نوروز و رمضان

مردم با کالابرگ بیشتر چه کالاهایی خریدند؟

زمان عرضه گوشی تاشو اقتصادی سامسونگ+ عکس

یامین‌پور: ما مشت آخر را به آمریکا می‌زنیم و وارث جهان خواهیم شد

میرسلیم: همه می‌دانند که ما گرفتار مشکلات اقتصادی مزمن شده‌ایم

ترامپ تلفنی با زلنسکی گفت‌و‌گو کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد حکم انتصاب صادر کرد

شهروندان صرفه‌جو در مصرف آب پاداش می‌گیرند

سال شکوهمند ماسک

تعلیق وب سایت‌های فروش بلیط هواپیما بخاطر گران فروشی

دلار رکوردشکنی و به 3500دلار خواهد رسید

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 | خودرو در سال جدید گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو در سال 1404 / خودرو گران می‌شود یا ارزان؟

پیش‌بینی بازار خودرو برای 1404

ماسک: افراد بد قصد جانم را دارند

حقوق کارگران چقدر افزایش یافت؟

خرید نهال گردو لیبل دار جهاد کشاورزی از نهال سبز با قیمت استثنایی 59 هزار تومان و نهال میوه 30 هزارتومان و تحویل 24 ساعته!

پنیر لیقوان اصل رو اینطوری بشناس!!

قیمت طلا در مسیر 3500 دلار

تشریح وضعیت تامین کالاهای اساسی از سوی وزیر کشور

وزیر نیرو: حال منابع آبی کشور خوب نیست

بلومبرگ مدعی حمله زمینی اسرائیل به غزه شد

ادعای جدید ایلان ماسک/ قصد جانم را دارند

این کشور‌ها به دنبال نرم‌افزار جاسوسی اسرائیلی هستند

تمدید قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری تا پایان فروردین 1404

درخواست مهم رئیس جمهور از مردم در آستانه نوروز

کاخ سفید درباره گفت‌و‌گوی ترامپ و پوتین توضیحات جدید داد

وانت‌های زامیاد بر اساس ضوابط سازمان استاندارد تولید می‌شوند

پیش‌شرط‌های صعود بورس در سال 1404 چیست؟

بخشنامه مهم وزارت کار درباره دستمزد 1404 کارگران

رکورد عجیب این محصول خجالتی ایران خودرو/ پایه‌های گروه پژو بدون پارس لرزید

مذاکرات مخفیانه اطرافیان ترامپ با مخالفان زلنسکی افشا شد

افزایش عوارض خروج از کشور در بودجه 1404

قیمت طلا به قله رسید/ خریداران طلا بخوانند

قیمت طلا در مسیر 3500 دلار/ فدرال رزرو و سیاست‌های پولی سد راه فلز زرد خواهد شد؟

علی دایی: مشکل اقتصادی مشکل امنیتی می‌آورد/ مگر ما مملکت فقیری هستیم؟

1403؛ سال سخت اقتصاد ایران

© - www.bazarearya.ir . All Rights Reserved.

چاپ ایرانیان کمپانی